Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Απεντομωτική Μελετητική Καρπάθου
Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Κάρπαθος

Η επιχείρησή μας “Απεντομωτική Μελετητική Καρπάθου” η οποία εδρεύει στην Κάρπαθο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο των απεντομώσεων, των μυοκτονιών και απολυμάνσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα κοντά σας ώστε να σας ενημερώσει και να σας προτείνει την αποτελεσματικότερη μέθοδο που απαιτείται για κάθε συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο χώρο σας. Σε χώρους που σχετίζονται με τα τρόφιμα, οι εφαρμογές γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ με πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών.
 
Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι όλα υγειονομικής σημασίας ώστε να σας εξασφαλίσουμε μία σωστή και ασφαλή απεντόμωση, μυοκτονία ή απολύμανση. 
 
Αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και σας παρέχουμε στρατηγική ανάλυση καταπολέμησης για κάθε είδος παρασίτου. Με τον τρόπο αυτό μετατρέπουμε την απλή καταπολέμηση σε εγγυημένη πρόληψη.
 
Χάρη στην πολύπλευρη και πολυετή πείρα μας και στον λεπτομερή έλεγχο που πραγματοποιούμε στον χώρο σας, μπορούμε να δώσουμε οριστικές λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
 
Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διασφάλισης της υγιεινής ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας καθαρούς χώρους, απαλλαγμένους από έντομα και τρωκτικά.  

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κάρπαθο!
Με ένα τηλεφώνημα, είμαστε άμεσα στο χώρο σας, για μία δωρεάν μελέτη και εκτίμηση του προβλήματός σας, με σκοπό να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή και οριστική λύση του.