Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Απεντομωτική Μελετητική Καρπάθου | Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Κάρπαθος

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ {small}

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες προσφέροντάς σας ένα υγιεινό και καθαρό χώρο πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ {small}

Είτε πρόκειται για βιομηχανία, είτε για μία απλή επιχείρηση, το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη εγκατάσταση και πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας της επιχείρησης σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ {small}

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι σύγχρονα, άοσμα και απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ {small}

Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την επιχείρησή μας για να συζητήσουμε τα προβλήματά σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση για τον χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ {expo}

Με την απολύμανση επιτυγχάνουμε τη διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής όπως επίσης και τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης των διαφόρων μολυσματικών ασθενειών. Πραγματοποιείται κυρίως σε χώρους μαζικής εστίασης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ {expo}

Τα παράσιτα - έντομα είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου ενώ παράλληλα υποβαθμίζουν την εικόνα κάθε χώρου. Με την απεντόμωση καταφέρνουμε την απαλλαγή του χώρου σας από ανεπιθύμητα έντομα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ {expo}

Όλοι οι χώροι, ανεξαρτήτως του πόσο καθαροί είναι, μπορούν εύκολα να προσβληθούν από ποντίκια - αρουραίους. Για αυτό και η επιχείρησή μας η οποία εδρεύει στην Κάρπαθο, είναι κοντά σας προκειμένου να αναλάβει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ {expo}

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διασφάλισης της υγιεινής ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας καθαρούς χώρους, απαλλαγμένους από έντομα και τρωκτικά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 
Απεντομωτική Μελετητική Καρπάθου
Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Κάρπαθος
Η επιχείρησή μας “Απεντομωτική Μελετητική Καρπάθου” η οποία εδρεύει στην Κάρπαθο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο των απεντομώσεων, των μυοκτονιών και απολυμάνσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα κοντά σας ώστε να σας ενημερώσει και να σας προτείνει την αποτελεσματικότερη μέθοδο που απαιτείται για κάθε συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο χώρο σας. Σε χώρους που σχετίζονται με τα τρόφιμα, οι εφαρμογές γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ με πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
Εμμανουήλ Γ. Κωνσταντινίδης
Χημικός - Msc (Χημική Ανάλυση - Έλεγχος Ποιότητας)