Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Μυοκτονίες
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Κάρπαθος

Οι ποντικοί - αρουραίοι είναι κινούμενες εστίες μόλυνσης και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Φέρουν πολλές ασθένειες, ροκανίζουν τα πάντα και λερώνουν το χώρο που βρίσκονται. Ρυπαίνουν τα τρόφιμα με τα περιττώματα, τα ούρα, τις τρίχες και το σμήγμα του δέρματός τους και τα καθιστούν ακατάλληλα ή μειώνουν την εμπορική τους αξία.
 
Μυοκτονία ονομάζονται όλες εκείνες οι ενέργειες που πραγματοποιούνται με σκοπό την απομάκρυνση των ποντικών - αρουραίων από το χώρο σας. Κύριος σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης. 
 
Όλοι οι χώροι, ανεξαρτήτως του πόσο καθαροί είναι, μπορούν εύκολα να προσβληθούν από ποντίκια - αρουραίους. Για αυτό και η επιχείρησή μας “Απεντομωτική Μελετητική Καρπάθου” η οποία εδρεύει στην Κάρπαθο, είναι κοντά σας προκειμένου να αναλάβει την απαλλαγή του χώρου από τα ποντίκια - αρουραίους καθώς και την αποφυγή αυτών από μελλοντική επανεμφάνιση. 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι κοντά σας προκειμένου να αναλάβει την εφαρμογή της μυοκτονία στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Σε χώρους που σχετίζονται με τα τρόφιμα, οι εφαρμογές γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ με πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης τρωκτικών.
 
Εμπιστευθείτε την επιχείρησή μας "Απεντομωτική Μελετητική Καρπάθου” και ξεγνοιάστε από τον εφιάλτη των ανεπιθύμητων επισκεπτών. Απολαύστε ένα καθαρό, υγιές περιβάλλον, απαλλαγμένο από ιούς και βλαβερούς μικροοργανισμούς που αποτελούν κίνδυνο για την υγεία.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κάρπαθο!
Με ένα τηλεφώνημα, είμαστε άμεσα στο χώρο σας, για μία δωρεάν μελέτη και εκτίμηση του προβλήματός σας, με σκοπό να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή και οριστική λύση του.