Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Απολυμάνσεις
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Κάρπαθος

Με την απολύμανση επιτυγχάνουμε τη διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής όπως επίσης και τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης των διαφόρων μολυσματικών ασθενειών. Πραγματοποιείται κυρίως σε χώρους μαζικής εστίασης όπως σχολεία, νοσοκομεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.ά με σκοπό τη διακοπή της αλυσίδας των μικροβίων, βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. 
 
Η απολύμανση όμως πρέπει να είναι αποτελεσματική για τα παράσιτα και εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Έχοντας αυτές τις δύο αρχές η επιχείρησή μας “Απεντομωτική Μελετητική Καρπάθου” η οποία εδρεύει στην Κάρπαθο, αναλαμβάνει απολυμάνσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων και μπορεί να σας απαλλάξει άμεσα από κάθε είδους πρόβλημα που αφορά στην απολύμανση πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιώντας τις πιο οικονομικές μεθόδους, σας προσφέρει άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα υγιεινό και καθαρό χώρο.
 
Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Σε χώρους που σχετίζονται με τα τρόφιμα, οι εφαρμογές γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ με πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης τρωκτικών. 
 
Οι χώροι μετά την εφαρμογή παραδίδονται στείροι από παθογόνους μικροοργανισμούς διασφαλίζοντας ένα περιβάλλον με υψηλά επίπεδα υγιεινής.
 
Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την επιχείρησή μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα απολύμανσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κάρπαθο!
Με ένα τηλεφώνημα, είμαστε άμεσα στο χώρο σας, για μία δωρεάν μελέτη και εκτίμηση του προβλήματός σας, με σκοπό να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή και οριστική λύση του.