Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Απεντομώσεις
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Κάρπαθος

Τα παράσιτα - έντομα είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου ενώ παράλληλα υποβαθμίζουν την εικόνα κάθε χώρου. Με την απεντόμωση καταφέρνουμε την απαλλαγή του χώρου σας από ανεπιθύμητα έντομα και εξασφαλίζουμε ένα χώρο καθαρό και υγιεινό.
 
Η επιχείρησή μας “Απεντομωτική Μελετητική Καρπάθου” η οποία εδρεύει στην Κάρπαθο και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούν να αναλάβουν την απεντόμωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, προσφέροντάς σας ένα χώρο απαλλαγμένο από έντομα πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Οι τρόποι με τους οποίους γίνεται η απεντόμωση δεν είναι πάντα οι ίδιοι αλλά ποικίλλουν και εξαρτώνται από το έντομο το οποίο θέλουμε να καταπολεμήσουμε και από τον χώρο στον οποίο θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή. Σε χώρους που σχετίζονται με τα τρόφιμα, οι εφαρμογές γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ με πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών.
 
Απαλλάξτε το χώρο σας από:
 Κατσαρίδες
 Κοριούς
 Ψύλλους
 Σκορπιούς
 Μυρμήγκια
 Κουνούπια
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, ελέγχουμε προσεκτικά το χώρο σας όπου παρουσιάστηκε το πρόβλημα και το καταγράφουμε ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση που θα σας απαλλάξει από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
 
Μπορούμε να αναλάβουμε την απεντόμωση της οικίας και του επαγγελματικού σας χώρου όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, φούρνους και κάθε κτίριο που αντιμετωπίζει πρόβλημα, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Κάρπαθο. 

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κάρπαθο!
Με ένα τηλεφώνημα, είμαστε άμεσα στο χώρο σας, για μία δωρεάν μελέτη και εκτίμηση του προβλήματός σας, με σκοπό να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή και οριστική λύση του.